Pasta met garnalen en rucola

Pasta met garnalen en rucola

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle pasta met garnalen en rucola, op smaak gebracht met knoflook, pijnboompitten, chilipeper, wijn en basilicum. De rucola geeft het gerecht een frisse en licht bittere noot. Een heerlijk pastagerecht dat zo op tafel staat.

25 min bereiden

tussengerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Pasta met garnalen en rucola op tafel.

  1. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de knoflook, pijnboompitten en chilipeper ca. 20 sec.
  2. Voeg de garnalen toe en bak alles nog 1 minuut.
  3. Doe de wijn, basilicum en zout naar smaak in de pan en laat alles 2 minuten op hoog vuur pruttelen.
  4. Neem de pan van het vuur.
  5. Kook de pasta in een grote pan met royaal kokend water met zout al dente.
  6. Giet hem af en doe hem in de pan met de saus.
  7. Zet deze weer op het vuur en doe direct de rucola erbij, schep alles 1 minuut om zodat de rucola iets slinkt en de pasta alle smaken opneemt.
  8. Serveer het gerecht direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta