- 250 g Ossenhaas
- 50 g Peultjes
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Ossenhaas op tafel.
- Snijd de ossenhaas in flinterdunne plakjes. Pel de ui en snijd deze in smalle partjes. Maak de peultjes schoon. Veeg de shii-takes schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de paprika in lange, smalle repen. Was de paksoi, sla het vervolgens droog en snijd het in grove stukken. Pel de knoflook.
- Verhit de wok goed en laat 2 eetlepels olie over de bodem van de pan uitvloeien. Schep de ossenhaas ca. 30 seconden al omscheppend rondom dichtgeschroeid op een bord.
- Verwarm in de wok de rest van de olie. Roerbak de groenten gedurende ca. 3 minuten. Pers de knoflook boven de wok uit en schep het vlees door de groenten. Schenk de oestersaus in de wok en roer het geheel nog ca. 1 minuut goed door.
- Breng op smaak met zwarte peper. Serveer met witte rijst of nasi.