Aardappelsalade met ham ui appel augurk en ei

Aardappelsalade met ham ui appel augurk en ei

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke aardappelsalade met ham, ui, appel, augurk en ei is perfect als lunchgerecht of bijgerecht. Maak de dressing door mayonaise te mengen met azijn, mosterd en kerriepoeder. Meng dit door de ingrediënten en geniet van de heerlijke smaak!

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Aardappelsalade met ham ui appel augurk en ei op tafel.

  1. Schil de aardappels en kook ze in een pan met water gaar (10 – 15 minuten).
  2. Haal de aardappels uit de pan en laat ze volledig afkoelen.
  3. Schil de appel en snijd hem in stukjes. Pel de ui en snijd deze in kleine stukjes. Halveer de augurken in de lengte en snijd ze in stukjes. Snijd de plakjes ham en het gekookte ei in kleine stukjes. Snijd de afgekoelde aardappels in blokjes.
  4. Stop alle ingrediënten in een kom en meng ze door elkaar.
  5. Maak de dressing door de mayonaise te mengen met de azijn, de mosterd en het kerriepoeder.
  6. Verdeel de dressing over de salade en meng opnieuw.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Aardappelsalade Aardappelsalade met ei