Cottage cheese en ei muffins met bacon en lente-ui

Cottage cheese en ei muffins met bacon en lente-ui

Smulweb imageSmulweb

Comfort food alert! Deze hartige muffins zijn perfect om je dag mee te beginnen. Cottage cheese en ei zijn de basis. Met bacon en lente-ui zorg je voor een hartig accent. Ideaal voor een brunch of in de lunchtrommel.

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1.5 el Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Cottage cheese en ei muffins met bacon en lente-ui op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Meng in een kom cottage cheese, Parmezaanse kaas, volkorenmeel, amandelmeel, zout, water en geklopt ei. Meng goed.
  3. Roer voorzichtig het verkruimelde spek en lente-ui door het beslag.
  4. Vet de muffinbakjes in. Vul ze voor 3/4 met het beslag en bestrooi met wat Parmezaanse kaas.
  5. Bak de muffins gedurende 25-30 minuten, totdat ze stevig en lichtbruin zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Bakken Ei muffins