Boterkoekjes met krenten van bakker holtkamp

Boterkoekjes met krenten van bakker holtkamp

Smulweb imageSmulweb

Deze boterkoekjes met krenten van bakker Holtkamp zijn om te smullen. Het deeg met roomboter, basterdsuiker, citroenrasp en zout wordt romig gekneed en daar doorheen gaan nog heerlijke gewassen krenten. Heerlijk voor bij de koffie of thee!

25 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Krenten

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Boterkoekjes met krenten van bakker holtkamp op tafel.

  1. Was de krenten goed en laat ze uitlekken in een zeef.
  2. Roer boter, basterdsuiker, citroenrasp, zout en melk romig. Kneed hier met bloem en bakpoeder een deeg van. Kneed de krenten erdoorheen. Leg het deeg ongeveer 30 minuten in de koelkast.
  3. Verwarm de oven voor op 180 graden. Rol het deeg uit tot een dikte van 4 mm en vorm mooie koekjes met behulp van een uitsteekvorm (of snijd plakjes van een rol deeg).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes