Borrelende sukadelapjes

Borrelende sukadelapjes

Smulweb imageSmulweb

Borrelende sukadelapjes die het vlees letterlijk van het bot laten vallen. De perfecte maaltijd wanneer je gasten over de vloer krijgt. Het geheim zit deze keer niet in de saus, maar in het vlees zelf.

120 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Borrelende sukadelapjes op tafel.

  1. Leg het vlees een half uur voor bereiding uit de koeling. Snipper de uien en hak de knoflook fijn.
  2. Verhit boter en bak het vlees in gedeelten rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en bak in het braadvet de uien en knoflook lichtbruin.
  3. Voeg het meel toe aan de uien en laat dit op zacht vuur even garen. Voeg laurier en kruidnagelpoeder toe.
  4. Verwarm de bouillon en voeg dit samen met de azijn toe aan de pan. Voeg als laatste de port toe. Leg het vlees weer terug in de saus.
  5. Laat het geheel op laag vuur minimaal 2 uur sudderen of zet de pan in zijn geheel 3 uur in een 125°C warme oven. Breng indien nodig op smaak met zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Bakken Kruiden Soep Sauzen