- 100 ml Water
- 100 g Lamsrollade
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Varkensrollade met ragout op tafel.
- Snijd 100 gr. champignons en 1 uitje fijn en smoor ze met enkele druppels citroensap in een klontje boter. Laat het uitlekken, maar bewaar het smoorvocht en vul dat met water aan tot 1 dl.
- Los hierin 1 tl. bouillonpoeder op.
- Smelt 1 1/2 el. boter en voeg in èèn keer 1 el. bloem toe. Roer tot een samenhangende massa ontstaat.
- Voeg al roerend 1/2 dl. smoorvocht toe tot het kookt. Roer met nog 1/2 dl. vocht en 1 el. room de saus glad.
- Voeg 1 el. tuinkruiden, zout en peper naar smaak toe.
- Snijd 100 gr. gare rollade in stukjes en doe ze met de champignons bij de saus. Laat het zachtjes doorverwarmen.