Visgoulash

Visgoulash

Smulweb imageSmulweb

Een verrukkelijke visgoulash. Met ontbijtspek, paprika en champignons. Gestoofd in een heerlijke saus van tomatenpuree, tomatenblokjes met sap, paprikapoeder, knoflook en tijm. Serveer deze goulash met rijst om te smullen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.2 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Visgoulash op tafel.

  1. Snijd het ontbijtspek in kleine stukjes.
  2. Pel de uien en snipper deze. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  3. Verhit de olie en bak hierin het ontbijtspek lichtbruin. Voeg de uien en de paprika toe en roerbak 5 minuten. Borstel de champignons, verdeel ze in plakjes en bak ze 2 minuten mee.
  4. Meng de tomatenpuree en de tomatenblokjes met sap erdoor. Voeg paprikapoeder, geperste knoflook en tijm toe.
  5. Snijd de vis in dobbelstenen, leg ze in de saus en stoof zachtjes 8-10 minuten.
  6. Voeg peper en zout naar smaak toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Sauzen