Borek

Borek

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Borek op basis van filodeeg, gevuld met Feta en peterselie. Frituur of bak in de oven totdat het goudbruin en knapperig is en serveer direct.

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Borek op tafel.

  1. Leg de 10 vellen filodeeg op het aanrechtblad.
  2. Meng de feta met de peterselie, de citroenrasp en naar smaak wat peper.
  3. Verdeel de feta over de filodeegvellen en rol of vouw ze naar keuze goed dicht.
  4. Bestrijk ze met wat ei en frituur ze in de hete olie goudbruin of bak ze in een hete oven op 200°C in ongeveer 15 tot 20 minuten rondom goudbruin en knapperig.
  5. Serveer de börek direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees