Roerei met gebakken tomaat en uien

Roerei met gebakken tomaat en uien

Smulweb imageSmulweb

Roerei met gebakken tomaat en uien op een broodje besmeerd met Boursin Knoflook & Fijne kruiden, krijgt een extra kick van rucola. Een echte traktatie voor elke ontbijt.

10 min bereiden

lunch/brunch gerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 Pistolet bruin

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Roerei met gebakken tomaat en uien op tafel.

  1. Snipper de ui en snijd de tomaten in kleine stukjes. Snijd de helft van de rucola fijn.
  2. Klop de eieren los met melk, gesneden rucola, zout en peper.
  3. Verhit in een koekenpan de olie en bak hierin de tomaten en de uien. Voeg de losgeklopte eieren toe en bak het roerei.
  4. Snijd de bruine pistolets open en besmeer royaal met Boursin Knoflook & Fijne kruiden.
  5. Leg de rest van de rucola op de broodjes met het roerei er dubbelgevouwen tussen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Ui