Rollade a la bonne femme

Rollade a la bonne femme

Smulweb imageSmulweb

Verras je gasten met deze rollade a la bonne femme. Heerlijk zacht en smaakvol, perfect voor een diner met vrienden of familie. Geserveerd met een rijke saus van tomatenpuree, laurierblad, tijm en champignons is het een ware smaaksensatie.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 g Varkensrollade

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rollade a la bonne femme op tafel.

  1. Dep de rollade droog en braad in een braadpan in de boter rondom bruin.
  2. Snijd de geschilde winterwortel in blokjes en snipper de ui. Haal de rollade uit de pan en fruit het spek, de wortel en de ui in het braadvet ca. 3 minuten.
  3. Voeg wijn, tomatenpuree, laurierblad, tijm, zout en peper toe en breng al roerend aan de kook. Leg de rollade terug en stoof zachtjes gaar met deksel op de pan gedurende 50-60 minuten. Keer de rollade af en toe om en voeg de champignons de laatste 10 minuten toe om gaar te worden.
  4. Haal de rollade uit de pan en laat ca. 10 minuten rusten in dubbel aluminiumfolie voor het aansnijden.
  5. Maak de saus op smaak met zout en peper en bind met aangemaakte maïzena.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente