Aziatische bladerdeegrolletjes

Aziatische bladerdeegrolletjes

Smulweb imageSmulweb

Deze Aziatische bladerdeegrolletjes zijn perfect als snack of als onderdeel van een maaltijd. Met een vulling van wortel, lente-ui en taugé en kruiden als knoflook en gember zijn deze rolletjes heerlijk van smaak. Bak ze in de oven tot ze goudbruin zijn en geniet direct!

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Aziatische bladerdeegrolletjes op tafel.

  1. Haal bladerdeeg 10 minuten voor verwerking uit de koelkast en verwarm de oven voor op 200°C (boven-/onderverwarming) of 190°C (heteluchtoven).
  2. Kook wortels in kokend water met een snufje zout beetgaar.
  3. Verhit hete olijfolie in een pan en fruit lente-ui kort. Voeg taugé toe en bak 2 minuten mee. Voeg wortel, knoflook, sojasaus, gember en chilisaus toe en verwarm kort mee. Laat afkoelen.
  4. Rol het bladerdeeg met bakpapier uit op een bakblik en bestrijk met losgeklopt ei.
  5. Verdeel de vulling in het midden van de twee lange stroken deeg. Rol op tot een mooie rol en bestrijk nogmaals met ei. Snij in stukken van ca. 4 cm en snij overtollige randjes weg.
  6. Bak in de oven gedurende 20 minuten totdat het goudbruin is. Serveer direct!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Sauzen Kruiden Bladerdeeg