Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Aziatische bladerdeegrolletjes op tafel.
- Haal bladerdeeg 10 minuten voor verwerking uit de koelkast en verwarm de oven voor op 200°C (boven-/onderverwarming) of 190°C (heteluchtoven).
- Kook wortels in kokend water met een snufje zout beetgaar.
- Verhit hete olijfolie in een pan en fruit lente-ui kort. Voeg taugé toe en bak 2 minuten mee. Voeg wortel, knoflook, sojasaus, gember en chilisaus toe en verwarm kort mee. Laat afkoelen.
- Rol het bladerdeeg met bakpapier uit op een bakblik en bestrijk met losgeklopt ei.
- Verdeel de vulling in het midden van de twee lange stroken deeg. Rol op tot een mooie rol en bestrijk nogmaals met ei. Snij in stukken van ca. 4 cm en snij overtollige randjes weg.
- Bak in de oven gedurende 20 minuten totdat het goudbruin is. Serveer direct!