Kastanjecake met chocola

Kastanjecake met chocola

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke kastanjecake met chocola is een perfect dessert dat je van tevoren kunt klaarmaken. De combinatie van kastanjepuree, chocolade, rum en boter is goddelijk. Laat het mengsel minstens 4 uur afkoelen in de koelkast en serveer als een expert.

60 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Kastanjepuree

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Kastanjecake met chocola op tafel.

  1. Smelt de chocola en laat afkoelen terwijl je verder gaat met de kastanjepuree.
  2. Meng de kastanjepuree met de poedersuiker.
  3. Klop de boter erdoorheen.
  4. Meng met de gesmolten chocola en roer goed.
  5. Roer de rum erdoorheen.
  6. Bedek de terrinevorm met een ruim stuk plastic folie.
  7. Schep de helft van het chocolademengsel in de vorm en verdeel over de bodem. Schep dan de rest erop en vouw de plastic folie over de bovenkant heen.
  8. Laat de cake minstens 4 uur in de koelkast staan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Cake