Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Super romige tagliatelle ovenschotel met courgette en ham op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Kook de pasta volgens het recept.
- Was de courgette en venkel en snijd ze in repen. Maak de ui schoon en snipper deze. Snijd de ontvelde tomaten in blokjes en verwijder de pitjes.
- Verwarm de olie in een wok en bak de ham en ui even. Voeg daarna de groenten toe en roerbak deze een paar minuten. Breng op smaak met oregano en zout.
- Meng de gekookte pasta met het groenten-ham mengsel in een ovenschaal.
- Maak de saus door de slagroom te mengen met knoflook, paprikapoeder, zout en 100 g geraspte kaas.
- Giet de saus over het pastamengsel en strooi de resterende kaas eroverheen.
- Bak de schotel in het midden van de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 45 minuten.