Pizzadeeg

Pizzadeeg

Smulweb imageSmulweb

Zelfgemaakte pizza's smaken het best met pizzadeeg van eigen hand! Met bloem, gist, zout, olie en warm water maak je het deeg, dat je vervolgens laat rijzen. Verdeel het deeg over de plaat of platen en voeg de toppings toe die jij lekker vindt. Bak de pizza op 230 graden gedurende 15 minuten.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pizzadeeg op tafel.

  1. Roer de bloem, gist en het zout droog door elkaar.
  2. Voeg vervolgens de olie en het warme water toe. Goed kneden.
  3. Doe het deeg in een glazen kom en dek af met folie. Laat het ongeveer 40 minuten rijzen op een warme plek.
  4. Verdeel het deeg over de plaat of platen.
  5. Bak de pizza op 230 graden gedurende 15 minuten. Let op, de baktijd kan afhankelijk zijn van de topping.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pizza