Argentijnse biefstuk met chimichurri

Argentijnse biefstuk met chimichurri

Smulweb imageSmulweb

Tijd voor een culinaire trip naar Argentinië! Met deze smaakvolle Argentijnse biefstuk met chimichurri steel je de show aan tafel. Combineer de met zout en peper ingewreven biefstukken met de frisse chimichurri en je waant jezelf zo in Buenos Aires.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Argentijnse biefstuk met chimichurri op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten, behalve de biefstukken, en roer dit goed door elkaar. Laat dit het liefst een paar uur staan.
  2. Verhit de grillplaat en bak de met zout en peper ingewreven biefstukken tot de gewenste gaarheid.
  3. Serveer de biefstukken met de chimichurry.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen