Champignon hapjes met boursin

Champignon hapjes met boursin

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke champignon hapjes met boursin zet je een lekkere warme snack op tafel. Bak champignons, ham en boursin en vul er bladerdeeghapjes mee. Mooi bruin bakken gedurende 30 minuten en serveren direct.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Champignon hapjes met boursin op tafel.

  1. Bak de champignons in een koekenpan en doe ze daarna over in een schaal.
  2. Ontdooi het bladerdeeg terwijl je de champignons bakt.
  3. Voeg de boursin en de ham toe aan de champignons en meng alles goed door elkaar.
  4. Snijd de bladerdeegplakken doormidden en leg een beetje van het champignon mengsel op de helft van het bladerdeegplakje.
  5. Vouw het bladerdeegplakje dicht en zorg dat de randen goed op elkaar plakken.
  6. Bestrijk de bovenkant van het bladerdeeg met losgeklopt ei.
  7. Bak de champignonhapjes in 30 minuten mooi bruin.
  8. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Paddenstoelen Champignons