Pittige mangochutney

Pittige mangochutney

Smulweb imageSmulweb

Deze pittige mangochutney met gember en rode peper is een ware smaakexplosie. Laat het vuur zachtjes branden en na 3/4 tot 1 uur is deze chutney gereed om te dippen. Smakelijk!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 2 g Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Pittige mangochutney op tafel.

  1. Kook alle ingrediënten voor 3/4 - 1 uur op zacht vuur tot een dikke saus/chutney. Let erop dat de saus niet aan de bodem vastbrandt. Roer regelmatig met een houten lepel over de bodem.
  2. Maak de chutney fijner met een garde of gebruik een keukenmachine voor een nog gladdere textuur. Houd er rekening mee dat de chutney wat structuur moet behouden.
  3. Doe de hete chutney in schone potjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen