Geitenkaastoast met ontbijtspek en pijnboompitten

Geitenkaastoast met ontbijtspek en pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Geitenkaas, ontbijtspek, tijm en pijnboompitten zorgen voor de lekkerste smaakcombinatie. Deze toastjes zijn perfect voor op een feestje of borrel. Gemakkelijk te maken én ook snel klaar.

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 g Tijm vers
  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Geitenkaastoast met ontbijtspek en pijnboompitten op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C.
  2. Ris de blaadjes van het takje tijm.
  3. Snijd van het brood 4 dikke plakken van 1½ cm dik.
  4. Druk met een ronde steker 12 rondjes uit de sneden brood.
  5. Besprenkel de broodrondjes met olijfolie en rooster ze in de oven in ca. 5 minuten goudbruin.
  6. Verdeel de geitenkaas in 12 stukjes.
  7. Leg op elk stukje geroosterd brood een stukje geitenkaas en omwikkel de belegde toastjes rondom met een plakje ontbijtspek.
  8. Maak op deze wijze ook de andere toastjes.
  9. Leg de toastjes in een ovenschaal en verdeel er honing, tijmblaadjes en pijnboompitten over.
  10. Bak de toastjes in het midden van de oven in 10 à 15 minuten goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees