- 2 g Tijm vers
- 1 el Honing
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Geitenkaastoast met ontbijtspek en pijnboompitten op tafel.
- Verwarm de oven voor op 225 °C.
- Ris de blaadjes van het takje tijm.
- Snijd van het brood 4 dikke plakken van 1½ cm dik.
- Druk met een ronde steker 12 rondjes uit de sneden brood.
- Besprenkel de broodrondjes met olijfolie en rooster ze in de oven in ca. 5 minuten goudbruin.
- Verdeel de geitenkaas in 12 stukjes.
- Leg op elk stukje geroosterd brood een stukje geitenkaas en omwikkel de belegde toastjes rondom met een plakje ontbijtspek.
- Maak op deze wijze ook de andere toastjes.
- Leg de toastjes in een ovenschaal en verdeel er honing, tijmblaadjes en pijnboompitten over.
- Bak de toastjes in het midden van de oven in 10 à 15 minuten goudbruin.