Chili sin carne (slanke keuken)

Chili sin carne (slanke keuken)

Smulweb imageSmulweb

Deze lekkere chili sin carne maak je in een handomdraai. Boordevol groente en kruiden én zonder vlees. Zo kan iedereen, ook vegetariërs, van deze pittige maaltijd genieten. Serveer met rijst, nachochips of een stukje brood.

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Chili sin carne (slanke keuken) op tafel.

  1. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak hierin de ui, knoflook en rode peper zachtjes aan.
  2. Schep de wortel erdoor en bak alles 5-6 minuten op zacht vuur.
  3. Schep de specerijen erdoor en bak alles 2-3 minuten.
  4. Voeg de tomaatstukjes met vocht, het bier, de bonen zonder vocht en de maïskorrels toe.
  5. Breng het gerecht al roerend aan de kook en laat het 20-30 minuten zachtjes pruttelen en inkoken.
  6. Breng op smaak met zout en peper en roer de koriander erdoor.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst