Beenham

Beenham

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke beenham uit de oven met sjalotten en rozemarijn. Een gemakkelijk en snel recept wat binnen anderhalf uur op tafel staat.

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Beenham op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de ovenschaal in.
  2. Leg de beenham in de ovenschaal. Braad de beenham middenin de oven gedurende ongeveer 45 minuten. Bedruip de beenham om de 10 minuten met het braadvet en keer hem regelmatig.
  3. Pel intussen de sjalotten. Haal de beenham uit de oven en leg de sjalotten eromheen.
  4. Maak in de beenham kleine inkepingen met een scherp mes en steek er kleine takjes rozemarijn in.
  5. Braad de beenham nog ongeveer 15 minuten middenin de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees