Heilbot met kerstomaatjes en boontjes

Heilbot met kerstomaatjes en boontjes

Smulweb imageSmulweb

Een verrassend kerstgerecht voor in de slowcooker! Deze heilbot met kerstomaatjes en boontjes is gegarandeerd een succes. Heerlijk gemengd met bosuitjes en olijfolie. Geserveerd met vers gesneden basilicum en direct van de slowcooker op tafel!

10 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 300 g Heilbot

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Heilbot met kerstomaatjes en boontjes op tafel.

  1. Laat de terracotta schaal van de slowcooker 20 minuten weken in warm water.
  2. Breng een pan water met zout aan de kook en kook de boontjes circa 3 minuten. Giet ze af en laat goed uitlekken.
  3. Meng de boontjes met de tomaatjes, een scheutje olijfolie en de bosuitjes en doe dit in de slowcooker. Leg hierop de vis. Bestrooi met peper en zout.
  4. Zet de slowcooker gedurende 40 minuten op 150 graden in de oven.
  5. Bestrooi de vis met gesneden basilicum voor het serveren.
eet smakelijk