Zeebaarsfilet in basilicumsaus

Zeebaarsfilet in basilicumsaus

Smulweb imageSmulweb

Met dit recept voor zeebaarsfilet in basilicumsaus zet je écht iets lekkers op tafel! De vis wordt gemarineerd met citroensap, bestrooid met zout en peper en gegaard in een heerlijke saus van pesto en Room Culinair. Het resultaat is heerlijk mals en lekker licht verteerbaar.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zeebaarsfilet in basilicumsaus op tafel.

  1. Snijd de visfilet in 4 gelijke stukken, besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met zout en peper.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag goudbruin en laat ze op een bord afkoelen.
  3. Breng, in dezelfde koekenpan, de pesto met de Room Culinair al roerende aan de kook. Roer de helft van de basilicum erdoor en leg de stukken vis erin.
  4. Laat de vis, met deksel op de pan, zachtjes in circa 10 minuten gaar worden, keer de stukjes halverwege de bereidingstijd.
  5. Breng de saus op smaak met zout en peper en strooi de rest van de basilicum en de pijnboompitten over het gerecht.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zeebaarsfilet