Stoofpotje kipfile met ras el hanout

Stoofpotje kipfile met ras el hanout

Smulweb imageSmulweb

Met dit heerlijke stoofpotje van kipfilet met Ras el Hanout, vleestomaten, olijven, en fiery smaakmakers zoals Harissa zet je in een mum van tijd een heerlijk gerecht op tafel!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 5 tl Ras el Hanout
  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Stoofpotje kipfile met ras el hanout op tafel.

  1. Bak de fijngehakte ui en grof gehakte knoflook in de olie tot ze glazig zijn.
  2. Voeg de in dobbelstenen gesneden kipfilets toe en bak ze rondom dicht.
  3. Voeg Raz el Hanout toe en laat het heel even meebakken.
  4. Voeg de vleestomaat, harissa, olijven en de helft van de fijngehakte koriander toe. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en laat het gerecht rustig een kwartier à twintig minuten stoven.
  5. Voeg kort voor het opdienen de rest van de gehakte koriander toe. Klaar!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden