Quesadilla met gerookte zalm

Quesadilla met gerookte zalm

Smulweb imageSmulweb

Deze quesadilla met gerookte zalm is een juweeltje. Lekker knapperig en goedgevuld met kaas, koriander en bosui. Serveer hem warm en snijd hem in kleine stukjes zodat iedereen lekker kan genieten.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Geraspte cheddar
  • 2 el Koriander

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Quesadilla met gerookte zalm op tafel.

  1. Hak de bosuitjes fijn.
  2. Verhit de olie in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur.
  3. Leg een tortilla in de pan en druk deze even plat.
  4. Strooi de helft van de kaas, de Mexicaanse kruiden, de bosui en koriander erover.
  5. Verdeel hierover de plakjes zalm en strooi de rest van de kaas, Mexicaanse kruiden, bosui en koriander erover.
  6. Leg de andere tortilla erop en druk deze met een spatel goed op de kaas.
  7. Keer de quesadilla en bak de andere kant lichtbruin.
  8. Snijd de quesadilla in 12 tot 16 punten en leg ze op een schaal. Serveer het warm.
eet smakelijk