Cannelloni

Cannelloni

Smulweb imageSmulweb

Cannelloni gevuld met een heerlijke mix van gehakt, champignons, ui en Parmezaanse kaas. Overgoten met gekruide tomatensaus en bestrooid met Parmezaanse kaas. Bak ongeveer 30 minuten in de oven op 200 ℃.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Cannelloni op tafel.

  1. Snij de sjalotjes, knoflook en de kruiden (Tijm, Oregano, Basilicum en Peterseliestengels) heel fijn en voeg dit toe aan de tomatensaus.
  2. Voeg 2 eetlepels olijfolie toe.
  3. Breng de tomatenpuree aan de kook met de fijngesneden sjalotten en knoflook, de olie en kruiden. Als de tomatensaus wat zuur is voeg dan wat suiker toe. Laat 20 minuten zacht koken. Roer de saus regelmatig om. Cannelloni:
  4. Versnipper de champignons, knoflook en ui.
  5. Leg de cannellonirolletjes in een pan met water en kook dit voor ongeveer 3 tot 4 minuten.
  6. Fruit de uisnippers in de olijfolie, doe er de knoflook en de champignons bij en roerbak nog 1 minuutje. Voeg de gehakte peterselie bij en schep goed om.
  7. Meng het mengsel bij het gehakt en de helft van de Parmezaanse kaas.
  8. Vul de voorgekookte rolletjes met het aangemaakte gehakt. Leg de Cannelloni in een ingevette ovenschaal. Giet de tomatensaus over de Cannelloni. Ze moeten helemaal bedekt zijn met de saus.
  9. Bestrooi met de rest van de gemalen kaas en eventueel mozzarella.
  10. Zet het gerecht 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta