Top varkenshaas met honing-mosterd appeltjes

Top varkenshaas met honing-mosterd appeltjes

Smulweb imageSmulweb

Sappig varkenshaasje omwikkeld met ham en bedekt met honing-mosterd appeltjes. Bereid hem in de oven en geniet van de smaakexplosie. Het zoete van de honing en zure van de azijn zal je smaakpapillen verleiden om nog een hap te nemen.

10 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Top varkenshaas met honing-mosterd appeltjes op tafel.

  1. Haal het vlees uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen.
  2. Verwarm de oven voor, 200°C (of 180°C + hete lucht, minder kans op verbranden).
  3. Meng honing, azijn en mosterd in een niet te klein schaaltje.
  4. Bestrijk het vlees met een beetje van het honingmengsel, bestrooi met peper en een beetje zout, wikkel de ham erom en leg het middenin een ovenschaaltje.
  5. Schil de appels, snijd ze in 8 partjes en meng ze met het honingmengsel.
  6. Schik de appels rond het vlees, steek de kruidentakjes ertussen en bak 30 minuten in de al warme oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees