Chorizokroketjes

Chorizokroketjes

Smulweb imageSmulweb

Deze chorizokroketjes zijn krokant vanbuiten en smeuïg vanbinnen. Het chorizomengsel maak je zelf en dankzij de kruiden vol van smaak. Ideaal voor een feestje of als borrelhapje.

45 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Chorizokroketjes op tafel.

  1. Verhit de boter of margarine in de koekenpan en voeg al roerend de bloem toe.
  2. Voeg de melk toe en kook zachtjes tot een dikke saus.
  3. Meng de chorizo, kruiden en zout door de saus. Laat het indikken en vervolgens afkoelen op een diep bord.
  4. Kluts de eitjes.
  5. Vorm kroketjes van het chorizomengsel. Haal ze achtereenvolgens door de bloem, het ei en het paneermeel of broodkruim.
  6. Verhit de olie en bak de kroketjes goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Tapas