Romige vissoep

Romige vissoep

Smulweb imageSmulweb

Waan jezelf aan de kusten van Frankrijk met deze romige vissoep. Met verse groenten, stukken vis en een vleugje Boursin Cuisine is dit zeker een succes. Breng de soep op smaak met peper en zout en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g mulfilet

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Romige vissoep op tafel.

  1. Pel de rode ui en snijd in ringen. Snijd de prei in ringen en was ze. Schil de wortel en snijd in plakjes. Pel de knoflook en hak fijn. Snijd de vis in grove stukken. Ontvel de tomaat (= inkruisen, 20 seconden in kokend water houden) en snijd in blokjes.
  2. Verhit de olijfolie in een ruime pan en bak hierin de ui, knoflook, wortel en prei even kort aan zonder te kleuren.
  3. Blus af met de wijn en voeg de tomaatblokjes toe. Laat dit onder een deksel 10 minuten stoven.
  4. Voeg de vis, visfond en Boursin Cuisine toe. Laat 10 minuten op laag vermogen trekken.
  5. Breng de soep op smaak met peper en zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep