Kabeljauwtaart met wortel doperwten en ui

Kabeljauwtaart met wortel doperwten en ui

Smulweb imageSmulweb

Deze kabeljauwtaart met wortel, doperwten en ui is perfect voor een diner met familie of vrienden. Gemaakt met Boursin Cuisine voor extra smaak en bedekt met heerlijke oude kaas. Serveer met een frisse salade voor een complete maaltijd.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kabeljauwtaart met wortel doperwten en ui op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180˚C.
  2. Leg de 4 plakjes bladerdeeg met de randen over elkaar zodat één vierkant ontstaat. Rol met een deegroller over de randen zodat de plakjes goed hechten. Snijd een ronde plak uit van ca. 35 cm. doorsnede.
  3. Vet een springvorm in met olie en bekleed de vorm met de deegplak. Vul de deegbodem met de doperwten en wortelen.
  4. Meng Boursin Cuisine in een kom met de eieren. Pel en snipper de ui, snij de kabeljauw in blokjes. Meng de kabeljauw en ui met het Boursin-eimengsel en schep op de groenten in de taartbodem.
  5. Bestrooi het geheel met de geraspte oude kaas en bak de taart 20 minuten op 175˚C.
  6. Neem de taart uit de oven, laat 5 minuten afkoelen en snijd er voorzichtig punten van.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Ui