Carpaccio di rapa rossa - carpaccio van rode bietjes en geitenkaas

Carpaccio di rapa rossa - carpaccio van rode bietjes en geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Carpaccio van rode bietjes en geitenkaas, geserveerd met rucola en een walnoot-honing dressing. Een feestelijk voorgerecht dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens heerlijk smaakt. Garneer met zachte geitenkaas en geniet van de ultieme combinatie van zoet en zout!

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 50 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Carpaccio di rapa rossa - carpaccio van rode bietjes en geitenkaas op tafel.

  1. Snijd met een kaasschaaf dunne plakken van de bietjes.
  2. Leg de plakken in een mooie cirkel in een platte schaal of op afzonderlijke borden.
  3. Klop een dressing van citroensap, olijfolie en honing. Proef en voeg eventueel nog wat toe.
  4. Bestrooi de bietjes met gehakte walnoten, peterselie en zout en peper. Schenk de dressing over de bietjes.
  5. Leg met een theelepel toefjes zachte geitenkaas op de bietjes en strooi er geraspte belegen geitenkaas overheen.
  6. Leg de rucola in het midden.
  7. Bestrooi alles met nog wat zout en peper en druppel er nog wat olijfolie overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kaas