Hele lekkere lamsrack met groene pesto uit de oven

Hele lekkere lamsrack met groene pesto uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke lamsrack met groene pesto uit de oven. De combinatie van balsamicoazijn, pesto en lam zal zorgen voor een onvergetelijke smaaksensatie. Je wil hier je vingers bij aflikken. Serveer de lamsrack samen met de heerlijke ingekookte saus met boter, zout en peper.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hele lekkere lamsrack met groene pesto uit de oven op tafel.

  1. Meng de balsamicoazijn door de pesto. Bestrijk de lamsracks met dit mengsel. Bewaar de lamsracks afgedekt tot de volgende dag in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de lamsracks in een ovenschaal of in de braadslede. Braad de lamsracks afhankelijk van de dikte plm. 20 - 25 minuten.
  3. Schakel de oven uit. Leg de lamsracks in de schaal waarin je ze opdient en zet ze nog even terug in de oven.
  4. Breng de fond aan de kook. Roer de aanbaksels van de lamsracks los en voeg dit bij de fond. Breng alles aan de kook en laat tot de helft inkoken.
  5. Roer de koude klontjes boter door de saus. Breng op smaak met zout en peper. Snij de ribbetjes los en dien ze op met de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Groene pesto