- 1 el (biologische) olijfolie extra vierge
- 1 bakplaat
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Gevuld stokbrood met pittige tomaat op tafel.
- Verwarm de oven voor tot 200 ¡C. Meng de tomatenketchup met de olijfolie, kerrie, sjalot, knoflook en peper naar smaak.
- Snijd het brood 18 keer voor de helft schuin in. Leg het stokbrood op een vel aluminiumfolie en schep in elke inkeping een theelepel van het tomaatmengsel.
- Snijd de tomaat eerst in 6 partjes en vervolgens elk partje in 3 dunne schijfjes. Stop in elke inkeping een schijfje tomaat. Leg het brood op de bakplaat en bestrooi met de kaas.
- Bak het stokbrood in de voorverwarmde oven in 12 min. goudbruin en krokant.
Tip! Frisse rosé is een allemansvriend en smaakt heerlijk bij dit stokbrood