Kipfilet in roomsaus

Kipfilet in roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Eenvoudig te bereiden en o zo lekker. De kipfilet in roomsaus is gevuld met kruidige smaken zoals tijm, ui, paprika en kruidenkaas. Dit gerecht is smeuïg en perfect te serveren met wat vers brood voor de lekkerste smaakbeleving.

25 min bereiden

bijgerecht

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.4 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kipfilet in roomsaus op tafel.

  1. Bestrooi de kipfilet met zout en peper. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de blokjes kip rondom bruin.
  2. Bak de ui, paprika en tijm 2-3 minuten zachtjes mee. Roer de kruidenkaas erdoor en laat het gerecht nog 5-8 minuten pruttelen.
  3. Verdun de saus met een scheutje bouillon.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte Sauzen