Tapas op prikker met zalm serranoham en ei

Tapas op prikker met zalm serranoham en ei

Smulweb imageSmulweb

Tapas Op Prikker Met Zalm, Serranoham En Ei: Lekker voor bij de borrel. Geroosterde brood met laagjes van serranoham, gerookte zalm, gamba en een plakje ei. Garneer met mayonaise. Snel en makkelijk te bereiden!

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tapas op prikker met zalm serranoham en ei op tafel.

  1. Rooster het stokbrood onder de grill, eventueel met wat olijfolie en geperste knoflook.
  2. Leg er de ingrediënten op in deze volgorde: Seranoham, gerookte zalm, gamba, plakje ei.
  3. Garneer met mayonaise.
  4. Steek er een prikker doorheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Ei Tapas