Avocado en zalm voorgerecht

Avocado en zalm voorgerecht

Smulweb imageSmulweb

Dit spectaculaire avocado en zalm voorgerecht heeft een unieke combinatie van smaken met onder andere spek en mosterddressing. De avocado helften worden gevuld met een mengsel van zalm, sla en de heerlijke zelfgemaakte vinaigrette-saus.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 2 Avocado
  • 60 g Appel azijn

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Avocado en zalm voorgerecht op tafel.

  1. Halveer avocado's in lengte en verwijder pitten. Haal het vruchtvlees voorzichtig uit en snijd het in blokjes van 2 x 2 cm. Bewaar 4 van de buitenste delen van de avocado's.
  2. Doe de avocado-blokjes in een mengschaal en besprenkel ze met citroensap. Voeg de zalm toe en meng lichtjes. VOOR DE VINAIGRETTE-SAUS:
  3. Meng mosterd, azijn en poedersuiker goed door elkaar.
  4. Voeg geleidelijk olie toe terwijl je met een garde blijft kloppen. Blijf mixen totdat de vinaigrette een goede dikte heeft gekregen.
  5. Breng op smaak met zout, peper en tabasco (voeg naar eigen smaak toe). VERDER:
  6. Verdeel slabladeren over de avocado-helften. Leg er twee op elke helft.
  7. Meng de vinaigrette-saus door het zalm-mengsel. Vul de avocado-helften.
  8. Verdeel eierdooierkruimels over het zalm-mengsel en garneer met spek.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Avocado