Hongaarse goulashsoep

Hongaarse goulashsoep

Smulweb imageSmulweb

Stevige Hongaarse goulashsoep met mals vlees, pittig paprikapoeder en warme komijnzaad. Het geheim? Rustig aan doen en veel tijd nemen. Geniet van de avond, schep op en snuif de geuren van deze geweldige stoofpot op. Jumbo wenst je smakelijk eten!

120 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 500 g Runderpoulet, onbereid

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Hongaarse goulashsoep op tafel.

  1. Zout het vlees.
  2. Laat de olie heet worden, fruit de ui en knoflook.
  3. Voeg het vlees toe, bak even mee.
  4. Voeg de paprikapoeder en komijnzaad toe, bak even mee.
  5. Voeg tomaten, wijn en bouillon toe.
  6. Laat zeker 1.5 uur zachtjes stoven.
  7. Doe de aardappel, wortel en rode paprika erbij, laat nog 30 minuten garen.
  8. Voeg veel versgemalen zwarte peper toe en zout naar smaak.
  9. Maak een roux van de boter en bloem.
  10. Roer de roux door de soep en laat even garen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep