Frambozencakejes met witte chocolade

Frambozencakejes met witte chocolade

Smulweb imageSmulweb

Frambozencakejes met witte chocolade. Dit overheerlijke cakeje heeft een eigen smaak. De combinatie van frisse frambozen en de romige witte chocolade top is een genot voor je smaakpapillen. Een heerlijk recept voor tussendoor of bij de koffie.

45 min bereiden

12 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Frambozencakejes met witte chocolade op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Meng in een grote kom het bakmeel met de suiker, witte chocoladerasp, vanillesuiker en 1 theelepel zout.
  3. Klop in een andere kom de eieren los en meng ze met de gesmolten boter.
  4. Roer het eiermengsel snel door de droge ingrediënten tot een dik beslag.
  5. Schep in ieder muffinvormpje een bodem van het beslag, leg hierop 3 frambozen.
  6. Schep hier een grote lepel beslag bovenop tot net onder de rand van de muffinvorm.
  7. Bak de cakejes 25 minuten in de voorverwarmde oven gaar en goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Chocolade Chocolade maken