Blondies (brownies) met karamel en roomkaasvulling

Blondies (brownies) met karamel en roomkaasvulling

Smulweb imageSmulweb

Blondies (brownies) met karamel en roomkaasvulling. Laat je verrassen door de combinatie uit de lekkerste ingrediënten: chocolade, ahornsiroop, roomkaas, karamel en vanilleextract. Een echte traktatie voor iedereen. Bak, geniet en smul!

45 min bereiden

24 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Blondies (brownies) met karamel en roomkaasvulling op tafel.

  1. Roer voor de vulling de roomkaas, chocolade, ahornsiroop, het ei en de bloem goed door elkaar in een kom.
  2. Klop in een kom de boter met de suiker en het vanille-extract zacht en romig. Klop er geleidelijk de eieren door.
  3. Voeg de bloem met het bakpoeder en de chocolade toe. Schep alles door elkaar.
  4. Vet een vierkante bakvorm van 23 cm in met boter en bekleed hem met bakpapier. Schep de helft van het beslag erin. Verdeel hierover de roomkaasvulling. Schep het resterende beslag erover.
  5. Bak de koek 40 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven of tot hij stevig is.
  6. Laat afkoelen in de vorm en snijd de koek in ruitjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Gebak Cake Blondies Brownies