- 80 ml Sinaasappelsap
- 1 el Honing
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Roerbakvarkensvlees met eiernoedels op tafel.
- Meng in een kom het sinaasappelsap, sojasaus, honing en geraspte gember. Voeg het gesneden varkensvlees toe en laat marineren.
- Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing, laat uitlekken en zet apart. Haal het vlees uit de marinade, maar bewaar deze wel.
- Verhit olie in een wok op middelhoog vuur totdat deze begint te dampen. Voeg de helft van het vlees toe (kan spatten) en roerbak 1-2 minuten tot het bruin kleurt. Schep in een schaal en bak de andere helft op dezelfde manier. Schep het vlees weer in de schaal met een schuimspaan.
- Voeg bosuitjes toe aan de wok en roerbak 1 minuut.
- Voeg het vlees weer toe aan de wok en voeg de paksoi, noedels en bewaarde marinade toe. Laat alles nog even 2 minuten bakken onder voortdurend omscheppen.
- Strooi er dan de sesamzaadjes over en serveer direct.