Bombay curry

Bombay curry

Smulweb imageSmulweb

Met dit recept maak je een heerlijke Bombay curry. Wokstukjes gemarineerd in kruiden, rozijnen, perziken, pijnboompitten op smaak gebracht met een heerlijke saus. Serveer met rijst en een lekkere salade.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bombay curry op tafel.

  1. Kook de rijst in water en zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Meng de olie met de kruidenmix en roer er de wokstukjes door. Laat het 3 minuten intrekken.
  3. Spoel de rozijnen met heet water en laat ze uitlekken. Snijd de perzik in stukjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  4. Verhit een wok en voeg wokstukjes toe. Roerbak 2 minuten op hoog vuur.
  5. Zet het vuur lager, meng er de rozijnen, perziken en de saus door. Bak nog 2 minuten.
  6. Schep er op het laatst de pijnboompitten door.
  7. Verdeel de rijst over twee borden, schep er het Ready to wok mengsel op en serveer er een salade bij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry