Rabarbertaart

Rabarbertaart

Smulweb imageSmulweb

Probeer eens dit makkelijke recept voor rabarbertaart. Een zachte, lichtzure taart met een romige vanillecrème en een krokante korst. Serveer tijdens een bijzondere gelegenheid of als dessert.

60 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Rabarbertaart op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden. Snijd de rabarber in stukjes van 1-1 1/2 cm. Meng de rabarber met de vanillesuiker, suiker en custardpoeder. Vet een springvorm in. Mix voor het deeg de boter met de suiker en citroenrasp romig. Voeg één voor één de eieren toe en als laatste het zelfrijzend bakmeel.
  2. Doe het deeg in de vorm en strijk het uit over de bodem. Verdeel de rabarberstukjes erover. Bak de rabarbertaart in 1 tot 1 1/2 uur gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Rabarbertaart