Tartaar van rauwe en in pernod gemarineerde zalm

Tartaar van rauwe en in pernod gemarineerde zalm

Smulweb imageSmulweb

Tartaar van rauwe en in pernod gemarineerde zalm, bereid met lente-uien. Geserveerd met olie en peterselie gemixt met citroensap, peper en zout. Heerlijk gerecht voor een speciale gelegenheid.

15 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 75 ml Pernod

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tartaar van rauwe en in pernod gemarineerde zalm op tafel.

  1. Hak de zalm met een scherp mes tot tartaar.
  2. Marineer met zout, Pernod en de in ringetjes gehakte lente-uitjes. Zet 30 min. in de koelkast.
  3. Verwarm de olie op het vuur (niet te heet laten worden).
  4. Doe de peterselie in een hoge beker. Maal fijn met de mixer en giet de warme olie erbij. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
eet smakelijk