- 100 g Geraspte kaas Parmezaanse
- 3 el Bieslook vers
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Tomaten-aardappelgratin met italiaanse kazen op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de tomaten in plakken. Verdeel de mozzarella in plakjes.
- Vet een vierkante ovenschaal in.
- Schik de plakjes aardappel en tomaat om en om dakpansgewijs in de ovenschaal. Strooi er peper en zout over. Verdeel de plakjes mozzarella en de in stukjes gesneden gorgonzola erover.
- Verwarm de boter met de olijfolie, roer de Parmezaanse kaas erdoor en verdeel het mengsel over de ovenschotel.
- Bak het gerecht 20 minuten in het midden van de oven.
- Snijd de salami in smalle reepjes, bak ze even in de koekenpan en strooi ze met de bieslook vóór het serveren over de gratin.