- 2 el Koriander
Bereidingswijze
Zet in 12 stappen deze heerlijke Roergebakken garnalen met groenten uit de wok op tafel.
- Laat de garnalen ontdooien.
- Maak de peper schoon.
- Pel de knoflook, schil de gember en hak alles fijn.
- Roer de peper, knoflook, gember met de sojasaus en vissaus tot een marinade. Schep de garnalen erdoor en laat ze 10 minuten marineren.
- Maak ondertussen de groenten schoon.
- Snijd de paksoi in reepjes en de courgette in blokjes.
- Halveer de komkommer in de lengte, schraap de pitjes eruit, en snijd de helften in plakjes.
- Verwijder de pitjes van de tomaten en eventueel ontvel ze, en snijd het vruchtvlees in repen.
- Verhit de olie in een wok en roerbak alle groenten op hoog vuur in 3-4 minuten beetgaar.
- Schep de garnalen uit de marinade in de wok en roerbak ze op matig hoog vuur 2 minuten mee tot ze mooi roze zijn.
- Schenk de marinade erbij en warm het gerecht nog even goed door.
- Strooi de koriander erover.