- 400 ml Water
- 4 el Honing
- 15 g Jumbo Fruitsap Ananas
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Orientaals varkensvlees (voor slowcooker of oven) op tafel.
- Snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met wat van de gekruide maïzena zodat het licht bedekt is.
- Verhit de olie in de pan en braad het vlees tot het lichtgekleurd is.
- Voeg de ui en de knoflook toe.
- Zet het vuur lager en voeg de paprika, ananas, champignons en tomaten toe. Laat dit op een zacht vuurtje staan terwijl je de saus maakt.
- Voeg de honing en de sojasaus aan de (warme) kippenbouillon toe. Maak de maïzena aan met wat ananassap en voeg dat toe aan de bouillon.
- Giet deze saus beetje voor beetje in de pan met de groenten, goed roeren en aan de kook brengen. Kijk zelf hoeveel saus je nodig hebt, het kan minder zijn.
- Proef even of het voldoende gekruid is.
- Doe nu alles over in de crockpot.
- Laat dit ongeveer 5-8 uur staan (afhankelijk van je slowcooker).