Stokbrood sandwich met garnalen en zalm

Stokbrood sandwich met garnalen en zalm

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere en makkelijke sandwich met garnalen, gerookte zalm, crème fraîche, frisée sla en gesneden dille. Geserveerd op een vers stokbroodje en afgemaakt met fijngesnipperde uitjes. Maak het plaatje compleet met een grote satéprikker en serveer direct!

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Stokbrood sandwich met garnalen en zalm op tafel.

  1. Bak het stokbrood af en snijd het horizontaal doormidden.
  2. Was de frisée sla goed.
  3. Vermeng de garnalen met de crème fraîche en de gesneden dille.
  4. Beleg het brood met de garnalen en rangschik de frisée er mooi bovenop.
  5. Leg de gerookte zalm op de frisée en strooi het fijn gesnipperde uitje eroverheen.
  6. Leg de andere helft van het stokbrood op de zalm en snijd het brood in plakken.
  7. Steek twee afgesneden stukken op elkaar en prik er een grote satéprikker doorheen. Serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Stokbrood Broodjes Sandwich