- 200 g Kalfsoesters
- 150 ml Marsala wijn
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Kalfsvlees met een heerlijke marsala-roomsaus op tafel.
- Pel het knoflookteentje en snipper de parmaham en salieblaadjes fijn.
- Snijd het vlees in lapjes van 1 cm dik en bestrooi het vlees met zout en peper.
- Verhit de boter in de pan en bak het vlees hierin, maar niet te lang zodat het vlees nog mals is. Haal het vlees uit de pan en leg het even apart.
- Pers het knoflookteentje uit boven het bakvet en smoor het heel even. Voeg de fijngesnipperde parmaham en salie toe en bak het even mee.
- Voeg de marsalawijn toe en verkruimel het rundvleesbouillonblokje erboven. Laat dit een beetje inkoken.
- Voeg de kookroom toe en laat het geheel nog even pruttelen.
- Voeg het vlees weer toe en verwarm het.
- Eet smakelijk!