Gegratineerde zalmfilet met boursin

Gegratineerde zalmfilet met boursin

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk gerecht dat gegarandeerd indruk maakt op je gasten! Gegratineerde zalmfilet met Boursin en een pasta van spinazie en spaghetti. Om het geheel af te maken wordt de zalm gegrild en vervolgens geserveerd op de romige pasta.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gegratineerde zalmfilet met boursin op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op de grillstand op 220°C. Kook de spaghetti in kokend water in 8 minuten beetgaar.
  2. Draai het brood fijn in de keukenmachine. Leg de zalmfilets in een ovenschaal en bestrooi met zout en besmeer met Boursin Cuisine. Strooi vervolgens het broodkruim erover.
  3. Verwarm een grote koekenpan. Doe de olijfolie in de pan en bak de sjalot glazig. Doe de spinazie erbij en bak dit 1 minuut. Voeg 4 eetlepels Boursin Cuisine toe. Voeg de gekookte spaghetti toe en meng het geheel.
  4. Gratineer de zalm in ca. 2 minuten onder de grill.
  5. Schep de spaghetti op een bord en leg daarboven op de gegratineerde zalm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas