Champignons gevuld met garnalen (amuse)

Champignons gevuld met garnalen (amuse)

Smulweb imageSmulweb

De amuse die iedereen wil proeven: een champignon gevuld met garnalen bereid onder de grill met kruidige knoflook boter. Lekker warm serveren en genieten!

25 min bereiden

borrel

24 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Champignons gevuld met garnalen (amuse) op tafel.

  1. Borstel de champignons schoon en haal voorzichtig de steeltjes eruit.
  2. Meng de boter, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, de uitgeperste knoflook, peper en zout door elkaar.
  3. Vul de champignons met een paar garnalen en het botermengsel.
  4. Zet ze ca. 10 minuten onder de grill tot ze gaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons Amuses